Spreekt zijn talen vloeiend

“Wij hadden verwacht twee kale, dikke Turkse zakenmannen met een snor van Gotenborg luchthaven af te halen. Integendeel! Kemal is atletisch en zelfs meer Europees dan menigeen van ons en spreekt drie Europese talen en Turks vloeiend”

Lees verder »

Turkse ondernemer stimuleren

“Jammer dat we jou niet 10 jaar geleden hebben ontmoet. We hadden veel meer zaken in Turkije kunnen doen maar we misten destijds een link als jij voor Turkije. Jij weet precies hoe je de Turkse ondernemers kunt stimuleren”

Lees verder »

Van intake tot uitvoering

“Zeer professionele en effectieve aanpak van intake tot uitvoering van de handelsmissie. Jouw goede kennis van de Turkse markt en breed zakelijk netwerk in Turkije hebben bijgedragen aan een succesvolle handelsmissie in Turkije.”

Lees verder »

Met de juiste mensen aan tafel

“Bedankt voor de kwalitatief zeer goede afspraken die je voor onze zakenreis naar Turkije hebt georganiseerd. Ondanks onze aanwezigheid op de Turkse markt wist jij afspraken te arrangeren met voor ons belangrijke Turkse partijen. We zaten steeds met de juiste, goed van te voren geïnformeerde, mensen aan tafel”

Lees verder »

Bij bedrijven binnenkomen

“Ondanks de groei van de Turkse markt bleef onze export naar dit land stabiel. Na een denderend bezoek met Kemal Aktepe in Turkije zat onze export weer in de lift. Via Tradeport’s netwerk zijn wij bij bedrijven binnengekomen waar onze lokale Turkse agent moeite mee had”

Lees verder »

Studenten en ondernemers

“Een inspirerend en persoonlijk verhaal dat ons inzicht gaf hoe je succesvol kunt ondernemen in Turkije. De down-to-earth benadering, gecombineerd met humor en praktijkvoorbeelden hebben enorm bijgedragen aan een succesvolle en leerzame bijeenkomst tussen studenten en collega ondernemers.”

Lees verder »

Snel de deal rond

“Waar hebben deze klanten jou gevonden? Ze mogen je dankbaar zijn voor jouw inspanningen en betrokkenheid om de deal snel rond te krijgen.”

Lees verder »

Business and pleasure

“Kemal heeft de juiste partner voor onze joint venture in Turkije gevonden en was de katalysator in de onderhandelingen met onze Turkse partner. Onze business komt nu eindelijk van de grond. We hebben tevens genoten van de quality time tijdens ons verblijf in Turkije. Kemal weet business en pleasure goed te combineren”

Lees verder »